Consiliul Judeţean Sălaj premiază performanţa în sport

„Pasiunea pentru performanţă” este sloganul sub care, şi în acest an, Consiliul Judeţean Sălaj premiază sportivii celor mai importante cluburi din Sălaj.
Nominalizările pentru cei mai buni sportivi din 2012 au fost făcute de către instituţia condusă de preşedintele Tiberiu Marc, împreună cu reprezentanţi ai presei scrise locale şi ai cluburilor. Vineri, în jurul orei 19, în cadrul turneului amical de handbal organizat de HC Zalău, la Sala Sporturilor, vor fi premiaţi sportivi de la nouă cluburi: HC Zalău – Ana Maria Şomoi, Remat Zalău – Peter Nagy, Phoenix Şimleu Silvaniei – Cristian Pop, FC Zalău – Vlad Lung, CSM Zalău – Vincze Andrada, CSS Zalău – Gal Tamaş, CS Terra Kid Zalău – Călin Marincaş, CS Vidalis Zalău – Sergiu Druhora, CS Viitorul Zalău -Alexandru Neagotă.
Antrenorul anului este Gheorghe Tadici, acesta obţinând în 2012 medalia de bronz în Liga Naţională cu HC Zalău, echipă cu care a jucat şi o finală de cupă europeană – Cupa EHF.
Tot în 2012, Tadici a fost numit, din nou, selecţionerul echipei naţionale a României, cu care a câştigat în 2005 medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia şi locul patru în 2007 la Campionatul Mondial din Franţa, iar în 2008 a calificat reprezentativa ţării noastre la Jocurile Olimpice de la Beijing.

2 Thoughts to “Consiliul Judeţean Sălaj premiază performanţa în sport”

  1. Observator

    Felicitari pentru initiativa. Acesta este un clasament mult mai reprezentativ, fata de porcaria ce om publica an de an DJTS Salaj.La antrenori cred ca trebuia sa publicati poate primii trei. Oricum Tadici e de departe cel mai bun, dupa rezultate si faptul ca il preocupa cresterea tineretului . FELICITARI SINCERE si LA MULTI ANI !!!

Leave a Comment